Svømning

Der svømmes hver tirsdag i vinterperioden - 1. september til 30. april - i Hillerødgade svømmehal på Ydre Nørrebro.

Der er  vandgymnastik  med træner fra kl. 20.00 til kl. 20.20 og svømning fra kl. 20.00 til kl. 21.00.

Bestyrelsen byder både gamle og nye svømmere velkommen til vandgymnastik og svømning hver tirsdag i perioden fra 1. september 2017 og frem til 30. april 2018.

Ændringer omkring helligdage vil fremgå af opslag i svømmehellen.

Husk:
- at være klædt om og klar til  vandgymnastik og svømning fra kl. 20.00.
- at  der vil normalt være mulighed for at gå i sauna både før og efter svømning.
- Der er skabe så dit tøj kan være låst inde under svømningen.
  (Dette anbefales, da vi har oplevet enkelte tilfælde af tyveri igennem tiderne)

Vi svømmer sammen med svømmere fra IBBH - Idrætsforeningen Bispebjerg Hospital og Radiometer (klubber under FSKBH - Firmaidræt Stor København)

For at få det bedste ud af hal-tiden er vandgymnastikken placeret så vi også kan bruge den.

Ønsker du kun at deltage i vandgymnastikken er dette selvfølgelig også en mulighed.

Er du pensionist har du mulighed for at deltage på vores særlige pensionisthold der træner hver mandag fra kl. 11.00 til 12.00 (Der er p.t. et par ledige pladser).

Tilmelding mv. skal ske til formanden.

Bjarne Olsen
svoemning@if-telefonen.dk