Opdateret 5. juni 2024
Velkommen til Sportfiskerafdelingen.Hjemmesiden er ved at blive redigeret, og opdateres løbende. Opdateringsdatoer er markeret med grønt øverst på hver side. RØD tekst bruges til at markere ændringer blandt andet i forhold til vore almindelige onsdagsture med JAWS 8-15.


Årsmøde:


Vil blive forsøgt afholdt i løbet af juni. Følg med her på siden.

Turplanen er opdateret.


Næste ture er:


Onsdag den 19. juni. Her er det igen de fine fladfisk mm. i Øresund, vi går efter. Der sejles fra Vedbæk med JAWS 8-15.

----------
Onsdag den 3. juli har vi 2 pladser på JAWS med fiskeri efter pighaj mm. Turen sejles fra Bua i Sverige. 600 kr. pr. person. (til medlemmer af IFT ydes 200 kr. i tilskud).Tilmelding efter først til mølle. Sidste tilmeldingsfrist  er 19.6. kl. 12.00.


For de som bliver i Danmark arrangeres en Put&Take tur til Simons P&T. Vi fisker mellem 7-12. Prisen er 250 kr., og IFT medlemmer får tilskud på 100 kr. Her kan du læse mere om Simons P&T:
simonsputandtake.dk

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 26.6. kl. 12.00.

----------

Onsdag den 17. juli Ferie og ingen fiskert.

----------

Onsdag den 31. Juli er det igen fladfisk mm. der fiskes efter. Der sejles med JAWS fra Vedbæk kl. 8-15.

----------

Den 14. 28. og 31. august går vi udekukkende efter makreller. Den 14. og 31 er antallet af pladser begrænsede. Den 28 har vi skibet i charter. Da disse ture er utroligt populære tilrådes hurtig tilmelding, hvis du vil have en plads. Mere info om makrelturene kommer senere.

----------
Tilmelding til fisketure sker ved henvendelse til formanden på telefon 20213475. Tilmeldingen er bindende. Afmelding senest 14 dage før turens afholdelse anses som OK, Men senere end dette hæfter man for den fulde pris (altså uden tilskud), såfremt det ikke lykkes at gensælge turen.


Såfremt der er plads, er alle medlemmer velkomne til at medtage gæster på samme vilkår. Priserne for gæster svarer til dagspriserne for JAWS, som kan ses på JAWS.NU


På vores chartertur efter makrel, er agn til chum inkluderet. På charterturen efter de flade, kan der bestilles agn i form af børsteorm. I et bæger er der

ca. 100 gram à 70 kr. Jeg anbefaler 2 bægre pr. deltager. På charterturene vil der være præmier til hhv. 3 største makreller (<700 gram) på makrelturen, og største fladfisk af hver sin art på fladfisketuren.Har du spørgsmål til Sportsfiskerafdelingen, så er du altid velkommen til at ringe til formanden på 20213475, eller sende en mail til lars.privat@mail.tele.dk


Mvh. Lars Thøgersen-----------------------------------------------------------------------------------

       Idrætsforeningen TELEFONEN - Aktivitetshuset Immerkær 42 - 2650 Hvidovre


Cookies