12/10-16. 

Nu starter vi på turneringen, og der vil være træning i de uger der ikke er kampe. Jeg sender en mail ud når jeg vil være på Immerkær, og det vil mest være tirsdage. Mvh. Hardy.


22/2-16.

Vinterturneringen 2015-16 er slut, og vi endte med en 6. plads i mesterrækken og en 3. plads i 2.div. Der blev ikke nogen præmier til vores hold i pokalturneringen. Vi fortsætter med ugentlig træning, og formanden sender besked ud når der er folk som møder op på Immerkær. Der er sendt tinbydelse ud til Open-stævne i Middelfart. Hardy, 


Vi er kommet godt i gang med vinterturneringen 2015-16, med to hold, efter flytningen til Immerkær. Vi er godt tilfreds med det nye lokale.


Vi har deltaget med to mand til Firmaidræt Open i september, og FSKBH.s åbningsstævne i oktober. Ved begge stævner fik begge deltagere præmier med hjem.

   Vint
erturneringen 2014-15 er afsluttet i april, og 1. holdet blev nr.6 i eliterækken, og 2. holdet sluttede på en 3. plads i 2.div.


D.8-9 marts-14 havde afdelingen 2 deltagere til DM-open stævne i Fredericia, og vi kæmpede os til 2 andenpladser i double-B række og hold-B rækken. 

De 2 deltagere. 

Der var 3 deltagere fra If-telefonen som var til åbningsstævne i Hillerødgade søndag d. 6/10-13. Det blev en god dag, hvor vi fik kæmpet os til en første- og to andenpladser.
Deltagerne var Henning Christiansen, Hardy Schantz og Henrik Elver.

Der er kommet program til vinterturneringen. 
klik her 
  http://fskbh.dk/bordtennis/ 

Deltagere ved det sidste DM stævne i Grøndalscenter 17/3-13.


              Henning - Robert - Torben - Hardy - Henrik.


Idrætsforeningen TELEFONEN - Aktivitetshuset Immerkær 42 - 2650 Hvidovre


Cookies