Rev. 20.03.19

Sæsonen 2018-2019.

Sæsonen 2018-2019 i Badmintonafdelingen er i fuld gang.

Træningen foregår hver torsdag kl. 17-22 i Katrinedalshallen.

Tryk på ikonet her   for at se om der er ledige baner.

Den 23.02.19

Tillykke til Frank Hardt,  der i går   aftes på  Idrætsforeningens   generalforsamling fik   overrakt

Idrætsforeningen   Telefonens   højeste   udmærkelse,   Margrethebægeret.

psv. Birgit

Årsmøde 2019.

Badmintonafdelingen holder Årsmøde torsdag den 23. maj 2019 kl. 18.00 i Katrinedalshallens mødelokale.

Jeg har valgt at stoppe som formand for afdelingen og der skal derfor vælges en ny.

Det nuværende spilleudvalg består foruden af formanden af tre medlemmer, som har været med i rigtig mange år. En ny formand vil derfor ikke blive overladt til sig selv.

Jeg vedlægger 2 filer, som beskriver dels formandens arbejdsopgaver og dels spilleudvalgets arbejdsopgaver.

Jeg skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at det er vigtigt, der vælges en formand. Formanden står for kontakten til Idrætsforeningen.

Formandens opgaver

Spilleudvalgets opgaver

Kontakt mig, hvis I har spørgsmål, som ikke er besvaret i ovenstående.

Birgit Kauffmann

Formand (lidt endnu)

E-mail: bjkauffmann@mail.tele.dk

Lørdag den 19. januar 2019 deltog 9 af vore spillere i GSB-FirmaCup 2019 i Gladsaxehallerne.

Vi fik nogle rigtig gode resultater idet vi vandt B-rækken Mix og C-rækken HD. Desuden blev vi nr. 2 i A-rækken HD.

Resulatoversigten vedhæftes her  .

4 af vore nye medlemmer deltog i turneringen for første gang.

Birgit

Spilleudvalg:

Birgit Kauffmann, formand mobil: 24 23 86 62
Frank Hardt, holdturnering og bolde
Flemming Jens
Gunnar Clausen

Al henvendelse til afdelingen skal ske til Birgit Kauffmann, badminton@if-telefonen.dk.

På spilleudvalgets vegne

Birgit